Dari Abdullah bin 'Amr RodiyAllahu anh, Rasulullah Sollallahu 'Alaihi Wasallam bersabda: "Sampaikanlah pesanku walaupun satu ayat..."

Wednesday, February 15, 2012

writer block

bismillahirrahmanirrahim~

saya tak tahu sejak bila
tapi, saya dah tak boleh lagi menulis
kalau perasan banyak entry yang sebelum2 ni saya copy paste

saya dah cuba nak tulis banyak entry
sireyes banyaak.
banyak sangat yang terasa nak dikongsi kat sini selain boleh jadi rujukan saya untuk masa depan.
tapi, end up dengan saya delete balik semua entry2 yang saya nak tulis tu
saya rasa ayat saya ntah pape

ada juga kawan yang dah tanya2 bila saya nak update blog??
sebenarnya banyak benda saya nak cerita
pengalaman2 stat dari saya teman kawan saya berubat secara tradisional,bekam,henset rosak,baucer 1 malaysia,laptop rosak bertubi2,kene tipu..bla bla bla...
banyak lah soalnya.
agak menarik pengalaman2 tu (bagi saya la)
tapi, tak tertulis. kata2 tersekat2. terblock.
writer block.


p/s: writer block seolah2 'sign' untuk saya stop menulis dan berblog. mungkin lepas ni copy paste saje.

No comments:

Post a Comment