Dari Abdullah bin 'Amr RodiyAllahu anh, Rasulullah Sollallahu 'Alaihi Wasallam bersabda: "Sampaikanlah pesanku walaupun satu ayat..."

Monday, February 14, 2011

ujian karkas.


bismillahirrahmanirrahim~

Bagaimana nak menghadapi esok

Mengatasi rasa takut dan geli yang ada sejak azali

Pada haiwan yang bernama tikus..

Tikus, maaf..mencit..

Aku bukan benci pada kau

Aku memang dari azali geli pada kau

MySpace

Kau tak bersalah..sorry!

Esok before aku n su bagi kau makan

Kami akan pusing2 kan kau dengan memegang ekor kau (eeeeee)

MySpace

Lepas tu timbang.

Tolong la jangan buat hal wahai tikus

Tolong la bagi kerjasama..

Ya Allah, permudahkanlah segalanya.

kat matrik dulu takpe.. ( takpe la sangat,huhu)

Tikus tu sememangnya dah pengsan dulu

Ni hidup lagi!!!!!!!

MySpace

Time nak pegang nanti dibuatnya tikus tu menggelupur

Lepas tu terlepas

Waaaaaaaaah!!

Mintak dijauhkan Ya Allah..

Mencit ni disediakan untuk ujian karkas.

Untuk tahu body composition dia

Apa yang akan terjadi pada tikus yang malang? (oh! Pasti ada balasan untuk tikus yang menjadi mangsa untuk menuntut ilmu kan?)

Tikus ni akan diberi makan selama 2 minggu

Lepas tu, akan di blender.

Ya! Di blender!!!!! Menjadilah ia tikus yang sangat juicy!!!!

MySpace


6 comments:

  1. ish2..takut den..ko kene handle bape byk tikus?

    ReplyDelete
  2. geli bella. namun begitu, aku berjaya mengangkat 2 ekor.. hehe..
    tu pun sambil terpekik telolong macam hape..
    *malu aku*huhu

    ReplyDelete
  3. at least u had touch them my dear
    be proud of it..
    hoyeah

    ReplyDelete
  4. tak nak touch dah boley tak??
    wuhaaaaaaaaaaaaaaaa
    fobia...
    what to do??????
    kesian anda cik memoir, group dengan saya yang begitu teruk sekali!!!!!!
    maaf :'(

    ReplyDelete
  5. huhu. macam kejam je kena blender

    ReplyDelete
  6. Es. M : huhu. itulah yg terjadi nanti. tak sanggup! serius tak sanggup!

    ReplyDelete