Dari Abdullah bin 'Amr RodiyAllahu anh, Rasulullah Sollallahu 'Alaihi Wasallam bersabda: "Sampaikanlah pesanku walaupun satu ayat..."

Monday, February 21, 2011

HDD


bismillahirrahmanirrahim.

sedih nya

MySpace

gila kentang punya sedih

MySpace

aku sayang kat kau

baru je sebulan kita bersama

alih2 kau buat hal pulak kan!

ish!!!

jangan a buat hal

plezzzzz!!!

i need u right now


kau banyak kot simpan assignment aku

janganla rosak sekarang.

nanti la, lagi 15 tahun ke..

p/s: adakah aku dah terbeli jenama cikai sebab terpedaya dengan design dy yang cantik? tapi takkan la samsung tu dikira cikai kan? sesungguhnya bab2 it ni aku memang agak jahil.
p/s/s: aku baru tau HDD and RMA tu ape.dodol betul! hehe.

4 comments:

  1. salam wbt..
    saya suggest beli external HD brand buffolo.. 500G.. Tahan alhamdulillah..

    ReplyDelete
  2. salam.
    terima kasih atas cadangan tersebut
    HDD saya masih dalam warranty
    rugi la saya ( T T )

    ReplyDelete
  3. ohh.. masih dalam warranty.. so apa lagi. pegi serang itu kedai cepat.. cakap ceitt... ada tipu ka? heheh.. gurau gurau.. =)

    ReplyDelete
  4. hehe..
    idea yang baik cik aishah ^ ^

    ReplyDelete